Drenthe Groen

Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf Drenthe Groen is er voor de aanleg van je nieuwe tuin. Heb je een kleiner project wat moet gebeuren, geen probleem. Wij hebben ruime ervaring in tuinaanleg en beregening. Of het nu gaat om een complete tuinaanleg, sierbestrating, schutting of beplanting, we doen het allemaal.

Kosten tuinaanleg

Je vraagt je vast af wat de kosten zijn voor het aanleggen van een tuin en/of beregening. Dit is afhankelijk van bepaalde onderdelen en wat je wensen zijn. De drie belangrijkste onderdelen die de kosten voor het aanleggen van een tuin bepalen zijn: de oppervlakte, materiaalkeuze en de tuinonderdelen.

Wat is beregening?

Een beregeningsinstallatie bestaat uit sproeiers, een druppelslang, leidingen, afsluiters en een besturingsautomaat. Een automatische installatie zorgt er bijvoorbeeld voor dat je de tuin het hele jaar water geeft. Bij Hoveniersbedrijf Drenthe Groen ben je aan het juiste adres voor een beregeningsinstallatie. Met onze ruime ervaring kunnen wij beregeningsinstallaties voor je installeren, vervangen en onderhouden. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven.

Alle voordelen op een rij

  • Je kunt voor een handbediende of een automatische installatie kiezen.
  • Geen waterverspilling.┬á
  • Altijd de juiste hoeveelheid water.
  • Door regelmatig bewateren wordt de levensduur van planten, struiken, gazon en bomen verlengd.
Scroll naar boven