Drenthe Groen

Sierbestrating

Geïnteresseerd in sierbestrating voor je droomtuin? Wij zijn specialist op het gebied van sierbestrating. Het maakt niet uit wat je woonomgeving is. Welke sierbestrating je kiest is natuurlijk afhankelijk van het budget en je smaak. We adviseren je graag over de kleuren, kwaliteiten en trends op gebied van bestrating. Onze sierbestrating leggen wij vakkundig en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Twijfel je over welke sierbestrating het beste bij je woonomgeving past, wij denken graag met je mee.

Sierbestrating naar wens

Je kunt sierbestrating op een heel klassieke wijze laten vormgeven of juist op een moderne manier. De moderne manier kan bijvoorbeeld door grote en moderne tegels te gebruiken en te combineren met grind. Het maakt niet uit wat je wens is, wij laten verschillende vormen van bestrating zien en passen het ontwerp volledig naar wens aan. Voordat we de bestrating gaan leggen is er een goede ondergrond nodig. De ondergrond voorkomt dat er verzakkingen komen en zorgen ervoor dat de uitstraling van de bestrating blijft behouden.

Vakkundig en goede prijs/kwaliteit verhouding

Voor vakkundige sierbestrating in Drenthe en omgeving zit je bij ons goed. Als je geïnteresseerd ben in sierbestrating dan maken wij eerst een ontwerp op basis van je wensen, een goede bewerking van de ondergrond en het leggen van de bestrating. Wij zorgen ervoor dat je tuin een prachtig geheel gaat worden. Wil je bijvoorbeeld tuinaanleg en sierbestrating met elkaar combineren dan is dit ook geen probleem. Ben je op zoek naar een bepaald mozaïek of wil je juist gebruik maken van statige tegels die je terras en beplanting met elkaar verbindt, alles is mogelijk.

Waarom kiezen voor Hoveniersbedrijf Drenthe Groen

Hoveniersbedrijf Drenthe Groen heeft jarenlange ervaring met het planten en de verzorging van zowel bomen als gras. Je kunt ons inhuren voor elk denkbaar project dat te maken heeft met gras onderhoud of boomverzorging. Wij leveren alle diensten die je nodig hebt, zakelijk en particulier.

Scroll naar boven